Massages-Olie-Workshops

Het ervaren van een goede massage zit hem niet in de keuzes uit 36 verschillende soorten behandelingen.

Juist met deze reden kies ik ervoor om mijn aanbod beperkt te houden.

  • Sportmassage: Een sportmassage kan een stevige behandeling zijn omdat u resultaat wilt, hierbij worden de spieren intensiever gemasseerd wat zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.
  • Ontspanningsmassage: Dit is een sederende massage, waarbij u lekker kunt genieten van rustgevende behandeling.
  • Zwangerschapsmassage: Een rust moment van mama en kind, wanneer u niet meer op uw buik kunt liggen krijgt u de massage op uw zij. Veilig en comfortabel in kussens en onder een warme deken.
  • Fibromyalgie: Fibromyalgie is een aandoening waarbij je last hebt van chronische pijn in je spieren en bindweefsel. Vaak gaat deze pijn samen met stijfheid, vermoeidheid, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. De klachten wisselen vaak, dit betekent dat je de ene dag meer klachten hebt, dan de andere dag. In combinatie van de massage met het warmte bed komt u weer in beweging, en zult u de komende tijd weer wat soepeler zijn.
  • Cupping: De nieuwste trend die stiekem al eeuwen oud is, doormiddel van de cups krijgt u een bindweefselmassage. Dit zorgt voor een optimale doorbloeding. Vermindering van cellulitis, rimpels en verkramping in uw spieren.
    (Mijn cups gebruik ik als toevoeging in mijn behandelingen, hiervoor reken ik geen extra kosten.)

image2

 

Tot 2016 gebruikte ik voor mijn massages nog de kant en klaar geurende olie die iedereen kan kopen. Tot ik op een dag wakker werd en bedacht, wat smeer in eigenlijk op hun huid?

Ongeveer 90% van het etiket kon ik niet lezen, niet omdat het vies was maar omdat het gemiddelde ingrediënt ongeveer 45 letters bevatten. Dat vond ik zo raar, dat ik mijn eigen olie ben gaan maken. In de eerste instantie klinkt dat echt super ingewikkeld. Maar eigenlijk valt dat best wel mee.

Met als basis olie een pure amandelolie van hoge kwaliteit, niet getest op dieren, te gebruiken bij kids en bijvoorbeeld lavendelbloemen uit onze eigen tuin,of sinaasappelschillen gedroogd in de oven. Kun je een zacht geurende olie creëren die veilig is te gebruiken.

Veel van mijn klanten vroegen mij waar ik deze olie kocht, en aldoor gaf ik het antwoord het zelf te maken. Tot ik me bedacht dat ik deze olie op de markt moest gaan zetten.

Ik kan voor u massage olie maken per 100 ML.  In samenwerking met etherische olie kunt u de olie maken die u op dit moment nodig heeft. En wanneer u het flesje op heeft gemaakt kunt u deze komen her vullen #duurzaam.

Sinds 4 oktober 2019 geef ik ook workshop, in deze workshop leer ik wat voor geuren er effect hebben op ons lichaam, onze geest maar ook wat deze olie nog meer voor u kunt doen.

Per persoon €14,50, de workshop duurt 1 – 1,5 uur en achteraf neemt u uw olie mee naar huis. Natuurlijk geniet u tijdens de workshop van koffie, thee en iets lekkers. Tijdens de workshop kunt u gebruik maken van de Etherische olie van Young Living die op tafel staat. U krijgt 1 sample van mij. De sample’s die u daarna nog wilt maken (bodycreme, scrub of olie) kosten 2€ per stuk. 🙂