Massages

Het ervaren van een goede massage zit hem niet in de keuzes uit 36 verschillende soorten behandelingen.

Juist met deze reden kies ik ervoor om mijn aanbod beperkt te houden.

  • Sportmassage: Een sportmassage kan een stevige behandeling zijn omdat u resultaat wilt, hierbij worden de spieren intensiever gemasseerd wat zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.
  • Ontspanningsmassage: Dit is een sederende massage, waarbij u lekker kunt genieten van rustgevende behandeling.
  • Cupping: De nieuwste trend die stiekem al eeuwen oud is, doormiddel van de cups krijgt u een bindweefselmassage. Dit zorgt voor een optimale doorbloeding. Vermindering van cellulitis, rimpels en verkramping in uw spieren.
    (Mijn cups gebruik ik als toevoeging in mijn behandelingen, hiervoor reken ik geen extra kosten.)
  • Zwangerschapsmassage: Een rust moment van mama en kind, wanneer u niet meer op uw buik kunt liggen krijgt u de massage op uw zij. Veilig en comfortabel in kussens en onder een warme deken.
  • Warmte-massage: Geniet tijdens de koude dagen van een warmte massage om tot het hart op te warmen. Deze massage is standaard 90 minuten, u geniet achteraf van een kopje thee of koffie.
  • Fibromyalgie: Fibromyalgie is een aandoening waarbij je last hebt van chronische pijn in je spieren en bindweefsel. Vaak gaat deze pijn samen met stijfheid, vermoeidheid, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Je klachten wisselen vaak, dit betekent dat je de ene dag meer klachten hebt, dan de andere dag. Ik ben gecertificeerd masseuse bij deze aandoening.

image2

 

 

Advertenties